MEET2TALK e-Twinning projesi

Okulumuzun da katılımcısı olduğu  MEET2TALK e-Twinning projesi kapsamında birinci dönem etkinlikleri tamamlandı. Okulumuz İngilizce öğretmeni Nazlı ALKAN SIKI tarafından yürütülen projede birinci dönem boyunca gerçekleştirilen etkinlikler şu şekildeydi.                                                                                                                                                                                                Ekim ayında projede görev alan öğrenciler Polonya'daki arkadaşlarıyla ilk online buluşmalarını gerçekleştirdi.Ve aynı ay içerisinde CoodWeek haftasına özel "Cumhuriyetimizin 100. Yılında anne-kız kodluyor" etkinliği ile anneler ve kızları İngilizce öğretmenimiz Nazlı ALKAN SIKI rehberliğinde çeşitli kodlama etkinikleri gerçeklerştirdi.

23.02.2024 49